National Show d'Elevage - Francie

01.05.2017 10:29

Posledních několik let se pravidelně účastním jedné z nejprestižnějších koliářských akcí ve Francii. Tato výstava je zcela výjimečná nejen průběhem (trvá 2 dny), ale především tím, kolik významných chovatelů z celé Evropy se tam vždy sejde. 

Letos jsme vytvořily báječnou cestovatelskou skupinu "čtyři v tom", osedlaly Rudého draka a vyrazily 1700 km daleko, za dalším skvělým dobrodružstvím. Tento výlet je vždy něčím výjimečný a každý rok nám přinese spoustu nových přátelství a historek k nezaplacení:-)

Sebou jsme vezly několik chlupáčů - především bylo naší milou povinností předat naši odchovankyni JUDEU novým majitelům. "Jaycee" teď žije na jihu Francie, kde na farmě prohání kozy, ovce, slepice a další psí kamarády. Doufám, že se s ní další rok opět uvidím a děkuji Natalii Pfender, že dala naší tryskomyšce tak báječný domov.

Mějte se spolu krásně!

Dále se na výstavě prezentovali Wi-Fi (HAWAII Bila KAífa) a Topík (Clingstone's Make the Point).

Oba dopadli fantasticky - Wifka ve třídě otevřené V2 a následně res. CACS

Topík vyhrál třídu šampionů! (v této třídě se již titul nezadává, neboť se předpokládá, že pejsek již šampionem Francie je)

Dále jsem se ujala předvádění dvou dlouhosrstých miláčků. Děkuji Lenka Petrášková a Natalija Skalin ze Švédska za projevenou důvěru. Bylo mi velkým potěšením!!!